Search Cart 0

Voorwaarden

Voorwaarden

  1. Leeftijd: Om een commissie bij mij aan te vragen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Ben je jonger? Dan moet een ouder of voogd de commissie aanvragen en loopt het contact via hen.
  2. Contact: Je kunt altijd contact met mij opnemen voor een commissie. Ik maak allerlei personages, dieren of stillevens en sta open voor nieuwe onderwerpen. Mijn specialisaties zijn; fantasy, horror, victoriaans en steampunk. Vraag me ook gerust voor het ontwerpen van je OC’s of DnD/Baldur’s Gate 3 personages. Als je wilt dat ik iets met een ander onderwerp teken, mag je dat ook gerust vragen. Als ik denk dat ik het kan doen, dan zal ik het voor je tekenen.
  3. Levering: Bij een commissie ontvang je het digitale bestand en/of een geprinte versie, afhankelijk van je voorkeur. Een tekening kan ook op een product worden gedrukt. De kosten hiervoor komen bovenop de ontwerpkosten.
  4. Verzending en Kwaliteit: Als ik je commissie moet laten drukken als print of product, controleer ik altijd eerst de kwaliteit en pak ik het product voorzichtig in. Mocht het toch verloren gaan of beschadigd raken tijdens de bezorging, ben ik niet verantwoordelijk. Ik kan een nieuw product sturen, maar de kosten zijn dan voor jou. Verzekerde verzending is mogelijk tegen extra kosten. Je mag je geprinte commissie ook ophalen op een con. Ik kan je het digitale bestand ook naar je toe sturen, zodat je hem zelf kan drukken. Let wel op dat je het alleen mag drukken voor eigen gebruik. Het ontwerp mag je niet door verkopen of in grote hoeveelheden laten drukken.
  5. Traditioneel Werk: Als traditioneel werk beschadigd of kwijt raakt, ben ik niet verantwoordelijk. Ik zorg wel altijd voor een hoge kwaliteit scan van het traditionele werk. Deze kan ik naar je toesturen of voor je uitprinten, op eigen kosten. Je mag traditioneel werk ook bij mij thuis ophalen of op een con.
  6. Rechten: Alle rechten van de illustratie blijven van mij. Ik heb altijd het recht om je commissie te plaatsen op mijn socials of in mijn portfolio. Mocht je dit absoluut niet willen, dan betaal je extra en plaats ik het niet online.
  7. Delen op social media: Als het een cadeau is voor iemand anders, dan ben ik bereid om te wachten met het delen van de tekening op mijn socials, tot dat de tekening aan die desbetreffende persoon gegeven is. Als er een andere reden is waarom het nog niet gedeeld mag worden op social media, meld deze reden dan aan mij.
  8. Kreditering: Als je het werk wilt delen op social media, moet je mij altijd credits geven en het liefst ook taggen.
  9. Exclusiviteit: Jouw commissie is exclusief voor jou, wat betekent dat ik de commissie niet verder mag produceren of verkopen.
  10. Gebruik: Als je een digitaal bestand van de commissie hebt, mag je dit alleen voor jezelf uitprinten. Je mag de illustratie NIET doorverkopen of online verspreiden (met uitzondering van social media, waarin je mij credits geeft en tagged). Anders is het plagiaat en dus niet toegestaan.
  11. Betaling: Bij het geven van een commissie vraag ik 50% van het bedrag vooraf.
  12. Instructies: Het is jouw verantwoordelijkheid om duidelijk te omschrijven wat je wilt. Als ik aanpassingen moet doen die niet duidelijk in de instructies stonden, kost dit extra. Als het mijn fout is, is de verandering gratis. Ik probeer altijd je instructies ook voor mijzelf duidelijk te krijgen, dus als er iets voor mij onduidelijk is. Zal ik dit aan je navragen.
  13. Feedback: Tijdens het werken aan een illustratie krijg je 2-3 feedbackrondes, afhankelijk van de moeilijkheid van de opdracht. Voor extra feedbackmomenten kun je extra rondes kopen. Feedback is gebaseerd op jouw instructies. Grote veranderingen of extra objecten/personages kosten extra.
  14. Annulering door mij: Ik heb altijd het recht om een commissie te annuleren als ik denk dat ik deze niet kan voltooien. Je krijgt dan vanzelfsprekend je geld inclusief aanbetaling terug.
  15. Annulering door jou: Als jij de commissie wilt annuleren nadat ik begonnen ben, verlies je de 50% aanbetaling en krijg je het digitale bestand in de huidige staat. Annuleer je voordat ik ben begonnen, betaal je een 15% annuleringsboete. Denk goed na voordat je me een commissie stuurt.
  16. Wachtlijst: Wanneer je een commissie wilt, neem je contact met mij op. Ik stel je wat vragen en bepaal een prijs. Als je akkoord gaat, kom je op de wachtlijst, die kan oplopen tot 8 weken. Zodra ik aan jouw opdracht kan beginnen, neem ik opnieuw contact op en betaal je de 50% aanbetaling.
  17. Prioriteit: Heeft jouw illustratie prioriteit? Dan betaal je 25% extra. De levertijd hangt af van de moeilijkheid van je illustratie.
  18. Gebruik: Alle gegeven commissies zijn voor persoonlijk gebruik. Voor commercieel gebruik moet je altijd eerst contact opnemen; de prijzen zullen dan anders zijn.
  19. Niet tevreden?: Als je niet tevreden bent met het uiteindelijk resultaat van de commissie gaan we samen in gesprek om te kijken hoe we tot een oplossing kunnen komen. Ik geef echter geen geld terug, aangezien ik genoeg ruimte tot feedback geef in het proces. Maar ik wil wel kijken wat ik kan doen om tot een oplossing te komen waar wij beiden tevreden over zijn.

Commissies die ik niet doe:

  • Hyperrealistische schilderijen (dus geen schilderijen van je ouders, grootouders, huisdieren, kinderen, kleinkinderen of andere realistische portretten).
  • NSFW-content.
  • Commissies die ik niet bij mij vind passen of te weinig ervaring voor heb.

Menu
Howlita
Shop